SUDDEN RUSH 24PK

890 kr

Varenummer: I/A Kategori: Stikkord: ,

Den naturlige veien til:

• styrke og utholdenhet
• økt energi i opptil 6 timer
• bedre sinnsstemning og humør
• skarpe sanser og økt mental ytelse
• helse og utsatt aldring

Nullstill

Beskrivelse

Hva er SuddenRush Guarana?

• En 100 prosent naturlig og biologisk energibooster
• Inneholder konsentrert guarana, det reneste guaranaproduktet på markedet
• Uten tilsatt kunstig koffein, taurin eller andre kjemikalier som brukes i mange energidrikker
• Guaranabønnen innholder en rekke naturlige stoffer som har en påvist positiv effekt på kropp og sinn
• Gir økt energi uten en påfølgende ”nedtur”
• Drikk den rett fra ampullen eller bland den i favorittjuicen din

Hva inneholder SuddenRush Guarana?

SuddenRush Guarana er et 100 prosent naturlig og biologisk produkt som består av konsentrert guarana, vann, sitronsyre og rørsukker, en mer naturlig sukkervariant enn hvitt, raffinert sukker. I motsetning til raffinert sukker, inneholder økologisk rørsukker blant annet mineraler som krom og magnesium, som gjør at kroppen opptar og håndterer sukkeret på en bedre måte.

Guarana – ”Brasils ginseng”

Guarana er en busk som vokser i regnskogen i Amazonas nord i Brasil, og i Venezuela. Navnet kommer fra stammen Guarani, et av Brasils urfolk. Guarana spiller en viktig rolle i indianernes kultur, og er i uminnelige tider blitt brukt som et middel for styrke, utholdenhet, helse og ungdom.

Guarana er kjent for sin oppkvikkende virkning. Årsaken er at frøene i frukten inneholder guaranin, en naturlig forbindelse som er svært lik koffein. Guarana innholder omtrent dobbelt så mye koffein som kaffe.

De stimulerende stoffene i guarana tas langsommere opp i kroppen enn koffein.
Kroppen kan derfor håndtere stoffene bedre, og man slipper å få en rask boost med påfølgende nedtur. Det er en mer langvarig energiløsning.

Naturlig guarana er en sterk antioksidant og kan dermed motvirke aldring. Frukten inneholder også flere aktive stoffer med helsemessige effekter: Theobromine og theophylline, forbindelser som også finnes i kakaobønnen, og som kan stimulere blodomløpet og hjertet. Polyphenoler som har antioksiderende virkninger, og eteriske oljer som kan virke betennelsesdempende og stimulere fordøyelsen.

Guarana brukes også i kosmetikk, kremer og hårprodukter. På grunn av den antioksiderende effekten brukes den gjerne hudkremer som skal motvirke aldring og rynker. Guarana brukes også i produkter som skal virke beroligende eller oppstrammende på huden.

Guarana er en populær urtete i Sør-Amerika. Utover de oppkvikkende effektene, sies den å ha en dempende effekt på smerter, fremme fordøyelsen, motvirke depresjon og bidra til økt sexlyst. Mange inntar også guarana for å gå ned i vekt. Noen studier antyder at stoffet kan redusere apetitten, men studiene her er ikke entydige.
Brukes også i brus og andre leskedrikker.

I enkelte rave/house-miljøer brukes guarana som et naturlig og sunt alternativ for å få energi på dansegulvet natten gjennom.

Guarana har en kraftig virkning. Inntil 2004 sto guarana på den internasjonale dopinglisten, men har siden vært et lovlig produkt.

Vitenskapelig påvist effekt

Forsøk på naturlig guarana viser flere positive effekter:

Undersøkelser utført på rotter viser at guarana har postitiv effekt på hukommelse og utholdenhet. I et annet forsøk ble mus gitt lave doser av guarana, og undersøkelsen viste at de fikk økt utholdenhet i stressede situasjoner, som når de måtte svømme en lengre strekning. Samme effekt ble ikke oppnådd ved høyere doser guarana, ginseng eller koffein.

Studiene viser også at forsøksdyrene som har fått guarana over lengre perioder lever like lenge som andre dyr, og planten har dermed ikke skadelige effekter. *

En studie fra 2007 testet virkningen av guarana på mennesker. Her fant man at inntak av guarana hadde positiv effekt på oppmerksomhet, hukommelse og humør.
Studien viste at guarana har effekter som ikke kan oppnås ved inntak av koffein alene. **

Enkelte studer tyder på at guarana kan påvirke appetitten og ha en vektreduserende virkning, men her er resultatene ikke entydige.

Tilleggsinformasjon

Vekt0.2 kg
Dimensjoner25 × 25 × 5 cm
Styrke

Medium, Strong

Log In

Sign Up