Kundeservice

Betaling

Vi benytter Paypal der du kan bruke din Paypal-konto, eller betale med Visa, Mastercard osv.
Du kan også betale med Klarna

Ordrebekreftelse

Varene bestilles i nettbutikken og kjøper vil få tilsendt en ordrebekreftelse pr e-post straks etter bestillingen er avsluttet. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen, og vær sikker på at ordrebekreftelsen er korrekt.

Personopplysninger

For at en bestilling skal være gyldig må bestiller være fylt 18 år.

All personlig informasjon som går via nettsiden er konfidensiell og oppbevares kun for gjennomføre en handel og vil ikke brukes til annet.

Utsolgt vare

Ved utsolgt vare forbeholder vi oss retten til å kansellerer din ordre. Du vil da bli kontaktet via epost eller telefon.

Priser

Alle priser er oppgitt inklusiv mva og eksklusiv frakt, med mindre annet uttrykkelig er nevnt.

Levering

Vi benytter Bring med klimanøytral servicepakke, normal leveringstid er 3-4 virkedager når du bestiller i nettbutikken. Med et forbehold om at produktet du bestiller er på lager. Alle leveringstider som blir oppgitt av oss må anses som veiledende. Leveringstiden avhenger av hvor du bor i landet. Østlandet – 3 dager, Sørlandet – 3 til 4 dager, Vestlandet – 3 til 4 dager, Trøndelag – 4 dager og Nord Norge – 4 til 5 dager (hverdager).

Våre satser inkluderer pakking og håndtering:

 

Retur av varer

Scando Fusion AS tilbyr 14 dagers returrett på varer som er kjøpt hos oss. Bytte mot en annen vare eller få pengene tilbake. Med forbehold om at varen er i originalforpakning sammen med alt medfølgende tilbehør. Husk at produktet må være ubrukt for å kunne byttes eller om du ønsker pengene tilbake. Returkostnadene bæres av forbrukeren, så sant vi ikke har sendt deg feil vare.

Scando Fusion AS følger de norske reglene for angrerett.

 

Reklamasjon

Foreligger det en feil, mangler eller mener du at produktet ikke holder mål, må varen sendes tilbake til Scando Fusion AS. Kontakt oss gjerne først via mail på info@scando.no

Legg gjerne med en forklaring som kan hjelpe oss med vurderingen av problemet.[/vc_column_text][vc_column_text]

Forbehold

Vi tar forbehold om feil priser, prisendringer og at varer kan være utsolgt eller at lageret ikke stemmer ettersom det er menneskelig å feile. Vi gjør oppmerksom på at produktbilder kan avvike noe fra orgignalvaren.