FP Insoles

[vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_single_image image=»563″ css_animation=»appear» alignment=»center» border_color=»grey» img_link_target=»_self» img_size=»large»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_separator color=»white» style=»double»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_text_separator title=»DE BESTE SKATERE, SNOWBOARDERE OG BMX UTØVERE VELGER FP INSOLES! MEN HUSK, DE PASSER LIKE BRA I FJELLSTØVLER OG ALT ANNET SKOTØY!» separator_style=»double-bordered-thick» title_align=»separator_align_center» accent_color=»#0a0a0a»][vc_separator color=»white» style=»double»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/2″][rev_slider_vc alias=»fpinsolesriders»][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_video link=»http://vimeo.com/43689168″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_column_text css_animation=»left-to-right»]

HVER GANG DU TAR ET SKRITT ELLER LANDER FRA ET HOPP, SKYTER STØTENERGI INN I KROPPEN DIN. NÅR DETTE REPETERES I SMÅ MEGNDER FØRER DET TIL SÅRHET. STORE MENGDER FORÅRSAKER SKADER SOM INDRE BLØDNINGER OG BLÅMERKER. RESULTATET ER EN SÅR KROPP SOM IKKE KAN OPERERE OPTIMALT OG SOM BRUKER LENGRE TID PÅ Å RESTITUERE SEG.

SÅLESELSKAPENE HAR LENGE SLITT MED Å LØSE DETTE PROBLEMET. DE HAR RETT OG SLETT MARKEDSFØRT SINE PRODUKTER MED ORDET «DEMPING», MEN DET ER STOR FORSKJELL MELLOM DEMPING OG ENERGIOPPTAK!

DE BESTE SÅLENE KAN OPPLEVES SOM VELDIGE GODE, MEN NÅR DE HAR BLITT SATT PÅ PRØVER SÅ VISER DET SEG AT ENERGIEN FRA STØT GÅR RETT GJENNOM, DERMED OPPNÅR DE IKKE NOE MER ENN KOMFOR. DE HJELPER ALTSÅ IKKE UTØVEREN.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_column_text css_animation=»right-to-left» block_with_background=»»]

SÅLER FRA FOOTPRINT INSOLE TECHNOLOGY INNEHOLDER EN TEKNOLOGI SOM REAGERER PÅ STØTENERGI VED Å OVERFØRE DEN TIL EN ANNEN TILSTAND (VARME) FØR DEN KAN NÅ KROPPEN. VI SNAKKER VARME PÅ LIK LINJE MED KRPPSTEMPERATUR, SÅ DET ER IKKE SNAKK OM AT MAN BLIR VARMERE ENN MED VANLIGE SÅLER.

FOOTPRINT INSOLE TECHNOLOGY HAR BOKSTAVELIG TALT REVOLUSJONERT SPORTSSÅLENE FOR ALLE IDRETTSUTØVERE.

 

VI HAR FAST TILBUD PÅ ALLE FOOTPRINT INSOLES ORTHOTICS MODELLER I STØRRELSE 4 OG 5 TIL KUN 250 KRONER PR PAR, PERFEKT FOR AKTIVE BARN!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_separator color=»white» style=»double»][laborator_products products_query=»size:24|order_by:date|post_type:product|tax_query:20″ row_clear=»4″][vc_separator color=»white» style=»double»][vc_text_separator title=»FP» separator_style=»double-bordered-thick» title_align=»separator_align_center»][/vc_column][/vc_row]